GenelGündem

Moosburg Belediyesi DİTİB yöneticilerini ödüllendirdi

Almanya’nın Bavyera eyaletinde yer alan Moosburg Belediyesi, şehirde uzun yıllar farklı alanlarda hizmetlerde bulunan kurum ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerini ödüllendirdi.

Moosburg Belediye Başkanı Josef Dollinger ve Başkan Yardımcısı Georg Hadesdorfe tarafından, şehirde ana okulu, itfaiye, dini, sosyal ve yardım kurumları, spor kulüpleri gibi farklı alanlarda gönüllü hizmetlerde uzun yıllar faaliyetlerde bulunan kuruluşların başkan ve yönetici görevinde bulunan ve gönüllü hizmet edenlere altın ve gümüş rozet ile sertifika verildi.

Moosburg Belediyesi tarafından Stadthalle’de düzenlenen ödül törenine çok sayıda davetli katıldı.

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Moosburg Mevlana Camii yöneticileri de ödüllerini almak üzere davete iştirak etti. Moosburg DİTİB Mevlana Camii dernek başkanı Muharrem Şöhmelioğlu ile yöneticiler Orhan Şöhmelioğlu ve Erdoğan Aydeniz, Belediye Başkanı Josef Dollinger ve Başkan Yardımcı Georg Hadesdorfe’nin elinden gümüş rozetlerini ve sertifikalarını aldı.

Moosburg gönüllülük ödülleri verildi

Moosburg Belediye Başkanı Josef Dollinger, gönüllü hizmetlerin önemini vurgulayarak, toplumun çeşitli alanlarında gönüllülüğün teşvik edildiği ve ödüllendirildiği bir etkinlik olarak töreni gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ödül alan gönüllüler de, topluma uzun yıllar boyunca özverili bir şekilde hizmet etmeye devam etmekten gurur duyduklarını ifade etti. Moosburg DİTİB Mevlana Camii dernek başkanı Muharrem Şöhmelioğlu da, ödülü almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ercüment Aydın / Köln

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu